Maatschappelijk bewogen en ondernemend

                Participatie, leefbaarheid, verhuur, verkoop, Energieprestatie advies, leegstand en transformatie wij lossen het voor u op.

TTVE geeft advies maar kan ook de gehele of gedeeltelijke regie van het beheer van vastgoedportefeuilles van haar opdrachtgevers uit handen nemen.

TTVE ontzorgt haar klanten op het vlak van vastgoedmanagement, zorgt voor het uitvoeren van waardebepalingen en de koop, verkoop, aan- of verhuur van onroerend goed.

TTVE is expert op het gebied van participatie, sociaal beheer en leefbaarheid.

TTVE adviseert en helpt u bij het oplossen van vraagstukken rondom renovatie en transformatie.

TTVE analyseert en verbetert uw bedrijfsprocessen, zoals bv. het incassoproces en verhuurproces.

TTVE wil door haar focus op kwaliteit, betrokkenheid en haar innovatieve kracht een optimaal resultaat voor opdrachtgevers creëren.

TTVE levert maatwerk. Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur en vraag naar alle mogelijkheden.  


   Mogelijkheden

Aan- en verkoop onroerende zaken

TTVE heeft zowel nationaal als internationaal expertise bij de aankoop en verkoop van onroerende zaken. Wij bieden u een uitgebreid pakket van mogelijkheden om uw objecten te verkopen. Daarnaast kunt u ook zoekopdrachten bij ons indienen. Wij zijn gespecialiseerd in het werven van onroerend goed in het Caribische gebied (met name de voormalige Nederlandse Antillen, Bonaire, St. Eustatius, Saba, Aruba en Curaçao).Vastgoedmanagement

Vanuit de gedachte dat goede regie voor een goed resultaat zorgt, werken we als vastgoedmanagers voor onze opdrachtgevers. 
Opdrachtgevers die hoogwaardige dienstverlening als normaal beschouwen en graag zien dat zij geen omkijken naar hun vastgoed hebben.
Klanten van TTVE Vastgoedmanagement staan een verfijnde dienstverlening ter beschikking. Op een juiste manier interpreteren en analyseren maakt het verschil tussen sluimerend vastgoed en rendementvol vastgoed.


Vastgoedtaxaties

Taxeren en waardebepalingen zijn zeker niet iets wat een makelaar er ‘even’ bij kan doen. Binnen de vastgoedbranche spelen taxaties een steeds belangrijkere rol. 
TTVE is expert in taxeren en kan voor u de waarde van uw (internationale) vastgoed nauwkeurig vaststellen. 
Voor een vrijblijvende offerte kunt u altijd met ons contact opnemen via info@ttve-nederland.nl

 

Energie prestatie advies en labelen (EPA)

Wij zijn gecertificeerd energie prestatie adviseurs. Dit betekent dat wij woningen kunnen voorzien van een energie label. Daarnaast geven wij een advies met betrekking tot het energie efficiënter maken van uw vastgoed. 


Bedrijfshuisvesting

TTVE Bedrijfshuisvesting weet als geen ander hoe belangrijk goede huisvesting is voor het succes van uw organisatie. Voor een resultaatgericht advies op maat bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij kijken niet alleen naar uw huidige bedrijfsvoering, maar wij maken voor u tevens een analyse waarbij wij de marktverwachtingen, budgettaire randvoorwaarden, groei ambities en uw ondernemingsstrategie betrekken. De uitkomst is een onafhankelijk en resultaatgericht advies op maat waar uw belang centraal staat.
Door ons uitgebreide netwerk waar alle branches en sectoren in zijn vertegenwoordigd weten wij wat er speelt in de landelijke en de internationale markt. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte waar vraag en aanbod zich bevinden. Met deze kennis, inzichten en marktinformatie behaalt TTVE het beste resultaat voor u als opdrachtgever.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via info@ttve-nederland.nl


   Mogelijkheden voor woningcorporaties: 

sociaal beheer, participatie en leefbaarheid

Leefbaarheid in buurten en wijken is een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid van bewoners, gemeenten, welzijnsinstellingen en woningcorporaties. Door grootschalige buurtprojecten op te zetten rond ouderhuisvesting of integratie, dragen woningcorporaties, welzijnsinstellingen en gemeenten bij aan de leefbaarheid en de sociale cohesie van de samenleving. 
TTVE heeft jarenlange ervaring met sociaal beheer en leefbaarheidsvraagstukken. Wij kunnen uw organisatie, zowel tijdelijk als structureel, op dit gebied versterken. Wij hebben ervaring met het opzetten, begeleiden en leiden van sociale projecten, bewonersbegeleiding bij renovatie- en nieuwbouwprojecten, het opzetten van bewonerscommissies, het implementeren van buurtbemiddeling en behandelen van ernstige overlastzaken.

Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van uw sociale partners in de wijk, stad of regio. Wij slaan de bruggen tussen u en uw partners die nodig zijn voor een goede samenwerking.

 

VvE beheer

TTVE biedt ondersteuning op het gebied van bestuurlijk, technisch, financieel en administratief beheer van vastgoed. Ook kunt u bij ons terecht voor het opstellen van een meerjaren onderhoudsprognose, advisering over het opstellen of wijzigen van de splitsingsakte en/of het huishoudelijk reglement, projectmanagement en vele overige diensten.


Verhuurbeheer

TTVE ondersteunt u ook bij de verhuur van woningen, appartementen, garages etc.  Met 12 jaar ervaring is TTVE met alle facetten van het verhuurproces vertrouwd en helpt verhuurders in Nederland. Van mutaties en eindinspecties tot en met incasso en nieuwe verhuur. Wij begeleiden u of dragen zorg voor het gehele proces.


Technisch beheer

TTVE neemt het totaal technisch beheer en onderhoud aan uw gebouwen graag uit handen. Dit betekent dat wij namens de opdrachtgever zorgen voor technisch gebouwmanagement met als doel de functionaliteit van uw gebouw op korte en lange termijn te waarborgen


Bekijk onze projecten