Maatschappelijk bewogen en ondernemend

                Participatie, leefbaarheid, verhuur, verkoop, Energieprestatie advies, leegstand en transformatie wij lossen het voor u op.

TTVE werkt nauw samen met Vastgoed-Auctions. Wij verkopen onze woningen/bedrijfspanden via internet. Via het marktplaats principe. Een vrijwillige veiling.
Op deze manier weten wij ondanks de slechte huizenmarkt nog relatief snel (vorig jaar 40% binnen drie maanden) voor de marktwaarde onze huizen te verkopen. Het is tevens mogelijk om huren te veilen. Dat wil zeggen dat de huurprijs van een object per opbod bepaald wordt.

Biedingen worden door een Notaris gecontroleerd. Wij werken behalve voor particulieren ook voor woningcorporaties, projectontwikkelaars en banken. Onze kopers zijn behalve particulieren ook beleggers. Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken: www.vastgoed-auctions.nl

Daarnaast is het ook altijd mogelijk om op andere manieren via ons de panden en complexen in Nederland onder de aandacht van potentiƫle kopers te brengen.Stichting Thallo is in juni 2012 opgericht. Stichting Thallo heeft als doelstelling om jeugdige werklozen werkervaring en zelfvertrouwen te geven door middel van internationale (bouw-)projecten. Door de huidige economische crisis hebben veel jongeren momenteel geen mogelijkheid om belangrijke werkervaring op te doen. Stichting Thallo zet zich voor die jongeren in. 
De stichting heeft een ANBI status en is inmiddels ook een door de Europese Unie geaccrediteerde stichting.
Meer info zie www.stichtingthallo.orgGroot aanbod aan koop woningen, appartementen en kavels in Spanje. Veel gelegen aan de kust. Zon, Zee en strand. Nederlandse makelaar die u terplaatse begeleid. Van goedkope apartementen tot exclusieve penthouses en villa's aan de kust.